Makuasia 1/2023

0,560 kg kananmunia 0,320 kg sokeria 0,700 kg Chef René Täysmajoneesi 81 % Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita majoneesi vaahtoon. 0,200 l kaakaojauhetta 0,012 kg leivinjauhetta 0,400 l vehnäjauhoa 0,008 kg suolaa 0,250 kg Chef René Täysmajoneesi 81 % 0,010 kg sriracha-maustekastiketta 0,006 kg valkosipulijauhetta 0,006 kg inkiväärimaustepyreetä 0,025 kg hunajaa 0,020 kg ketsuppia Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon. Sekoita. Kaada vuokapaperilla vuorattuun vuokaan ja ripottele pintaan sormisuolahiutaleita. Paista 160-asteisessa uunissa 50 % höyryllä noin 12–15 min. Anna jäähtyä ja vetäytyä hetki. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua yön yli kylmässä. Laktoositon | Soijaton | Maidoton Annoksia: 32 kpl | Annoskoko: 70 g Laktoositon | Soijaton | Maidoton | Gluteeniton Annoksia: 20 kpl | Annoskoko: 15 g | Määrä: 0,3 kg Kokeile reseptejä ja kehitä luovasti uusia! Majoneesi on yllättävän monipuolinen raaka-aine – helposti työstettävä, maultaan ja koostumukseltaan ihastuttavan täyteläinen ainesosa. Mehevä mutakakku Nopea dynamiittikastike Majoneesi sopii myös leivontaan! Sopivasti potkua! Maukkaat Chef René -majoneesireseptit 6

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=