Keväinen kasvisrisotto

Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 6,16 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,200 kg Risotto riisi
0,400 kg Sipulikuutio, pakaste
1,000 kg Slaattivihannes-soijapapusekoitus, pakaste
2,400 l Vesi
0,180 kg IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,800 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,100 l Touch of Taste Kanafondi
0,010 kg Suola
0,100 kg Emmental, raaste
0,200 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,006 kg Curry
0,006 kg Kurkuma
0,003 kg Rakuuna
Sekoita voideltuun 65 mm 1/1 GN-vuokaan riisi, salaattivihannes-soijapapusekoitus ja sipuli.
Sekoita IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset veteen, lisää loput liemen ainekset ja kaada vuokaan.
Lisää suolaa makusi mukaan. Lientä noin 3,5 l/vuoka. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa (60 % kosteus) 35 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 min ennen tarjoamista.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »