Raikas savukalasalaatti

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 1,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,500 kg Perhosmakaroni
0,040 kg IsoMitta Sitruuna-tillikylmäkastikeainekset
0,400 kg Kermaviili, laktoositon
Keitä perhosmakaroni kypsäksi ja sekoita sitruuna-tilli kylmäkastikeaines kermaviiliin.
0,240 kg savulohi
0,200 kg Jäävuorisalaatti
0,070 kg Purjosipuli
0,060 kg Retiisi
0,100 kg Friseesalaatti
Leikkaa frisee- ja jäävuorisalaatti. Leikkaa myös pesty purjosipuli ja retiisi ohuiksi renkaiksi. Paloittele nahaton savulohi pienemmiksi paloiksi.
0,001 kg Mustapippuri, rouhittu
Sekoita sitruuna-tilli-kermaviiliseos kypsän pastan, savulohen, salaattien, purjon sekä retiisin kanssa ja mausta mustapippurilla. Sekoita ainekset kevyesti sekaisin.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »